Известие

Collapse
No announcement yet.

Фолклорен еротикон от Флорентина Бадаланова

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оооо ти така кажи

Една царска черка дала обява: кой й отговори на три въпроса - че го земе за мъж, ако не - че му земе главата. Идвали принцове, но никой не успеял да отговори. Научил се един овчар и рекъл да си опита късмето.
    - Ти що бе? - питала княгинята.
    - Дойдох да ти отговорим.
    Ядосала се она, че дошъл таков гольо и мане, та строши едно стомне.
    - А, слепи го?
    - Добре, ама ми требе лой от комар.
    Отговорил се.
    Царската черка си загольи ненките, а они не пипани, слънце не видели, като две бели гълъбета.
    - Коя е мамината, коя е татината? - питала.
    Овчаро земе две буци сиренье.
    - Коя е от белите, коя е от църните овци? - питал.
    Па се отговорил.
    Много се ядосала княгинята, разтвори си нодзете, та и цъфне пичето.
    - Ни слънце я е греяло, ни ветър я е дуало - защо е цървена?
    Овчаро като видел това убаво путе, извадил си оная работа надървена.
    - Ни е орал, ни е у ярем преган, защо е така прекинен?
    На царската черка и светнали очите като видела то*ва кересте, дигне нодзете, а овчаро и го натепа, та свит*ки й излетели. И станал принц.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

.
      Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:24. Основание: дублиране
      sigpic

Comment

Ето още една приказка

Имало едно време една принцеса. Била много убава и требвало некой да даде товар злато, та да й види само пръстето, камо ли друго нещо. Един майстор и един чирак рекли да изклецат принцесата.
        Земали една ковачница близо до дворецо и по цела нош кълцали у наковалнята - дрън, дрън, дрън. Не може да се спи. Омръзнало й на принцесата и изпратила царските хора да видат що са направили майсторо и чирако, като по цели нощи чукат. Върнали се и разправили на принцесата, че у ковачницата свети като бел ден от злато - направили квачка с пилета златни.
        - Я идете да донесат това що са направили!
        Они ошли.
        - Това, що сте направили, да го отнесете!
        Чирако земал златната квачка и отишел у дворецо, но казал, че че я даде, ако принцесата му даде. Съгласила. Убаво я насеца чирако и рече:
        - Алеле, какво стана сега. Толко убаво путе беше, а я с мойо крив кур го изкривих!
        - Какво да правиме сега!
        - Слушай, я съм чирако, ама че одим да кажем на майсторо да дойде да я оправи.
        Дошел майсторо и я надене на калъпо. Два дена я въртел - а оттука, а оттам - и я оправил.
        sigpic

Comment

Комшия и комшийка си имали мераци. Клозето на комшийката бил залепен за кошарата на комшийката. Он провъртеля една дупка и като дойде комшийката, напупи се и комшията я изработи. Днеска така, утре така - живеяли си.
          Мъжо на жената забележил, че она не носи нищо да се брише, а чиста си доодила.
          - Как така? - питал.
          - Те така! Като се изодим, турим си гъзо на дупката и телето на комшията ме пребрише с езико.
          Отишел той да опита. Изодил се и се напупил. Комшията помислил, че пак е комшийката и го забере.
          - Е-е, немой с рого!
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Деверо и снаата одили през гората. Деверо си мис*ли:
            - Оти не излезне от некъде един турчин, па да каже оправи невестата!
            Те ти излезнал турчин.
            - Фани та оправи тая невеста!
            - Не може, снаа ми е!
            - Или че я оправиш, или че ти отрежем главата!
            Деверо се залетел и я уграбчи, ама и турчино уграби него. Свършили работата. Невестата рипнала и запояла:
            - Цвете берем, глава кичим, леле убавица!
            Деверо се свил до един слог и мърмори:
            - Шума берем, дупе бришем, леле срамотице!

sigpic

Comment

Един овчар си пасъл билюко, а на един доктор му се прияло овчо кисело млеко и отишел при овчаро. Намузъл овчаро млеко и го качи на оная работа да го преме*ри. Днеска така - ютре така; те ти кило, те ти две кила. Мери си като кантар. Добре, ама докторо отишел некъде и за млеко отишла жена му. Намузъл млеко и че го мери, нема как. Погледала жената, па рекла:
              - Овчарко, айде и мене премери!
              - Да те премерим, ама нема къде да те закачим.
              - Че ме закачиш на путката!
              Закачи я он и я премери. Убаво я премерил. След вре*ме кантаро отказал. Дошел си докторо и отишел за мле*ко. Като го видел овчаро, рекъл:
              - Ти не заслужаваш да ти давам млеко.
              - Защо, човече?
              - Оти прати докторицата, та ми строши кантаро?
              sigpic

Comment

Да увеличим малко посещаемоста на темата

Водениците на двама били една над друга. Воденичаро от горната воденица бил мераклия на воденичарката от долната воденица. Една вечер, като легнал при не*вестата, горнио воденичар рекъл:
                - Жено, ама май ти нема путката! Да не ти е паднала у вадата като пра? - и почнал да бута у мекото между двете дупки.
                - Леле-леле, па може!
                - Утре да идеш у градо да ти направат нова путка, а я че потражим твоята у вадата!
                Сабаленто завил ногавици и почнал да рие у вадата между двете воденици - да обраща камънье, да рие с пръчка. Видел го долнио воденичар.
                - Що тражиш? - питал.
                - Остави, вчера жената като прала, си загубила пут*ката у вадата.
                -Бре!
                Ошел си долнио воденичар и казал на жена си що се е случило на горната воденичарка. А она рича:
                - А, така! Па она се е залепила за мойта. Снощи ка*то отидох да се замием на вадата, току нещо се залепи връз мойта. Ка гледам - още една путка. Ама трай си, сега като се умори едната, че обърнеш на другата. Две путки че си имаш!
                - Я да видим!
                Она се натърти.
                - Бре, верно две! Ама сега яз едва се оправям с една, а с двете не знам как че е. Я да му върнеме на комшията неговата.
                Жената уж се придърпала.
                -Море, мъжо, я си я отлепи ти!
                Опитал воденичаро, ама не станало. Отишел при горнио воденичар.
                - Комши, намери се путката на жена ти. Снощи се залепила връз путката на мойта жена. Ела да си я земеш!
                Отишли. Воденичарката се напупила и горнио воденичар помами путката с пръсти, ама не се отлепуе.
                - Братко, казуй сега! Що да праим?
                - Я си изкарай твойо и си я помами..
                Извадил Го горнио воденичар и мами:
                - Ела си пути, ела си!
                Нищо.
                - Слушай,- рекъл долнио воденичар,- я я нанижи та да разбере кой и е сайбията!
                Горнио воденичар това и чекал и убаво насеца воденичарката от долната воденица.
                sigpic

Comment

оп

Кумо и кумичката тръгали на пазар. Седат у каруч*ката, а кумичката:
                  - Алеле, куме, нещо ме е страх!
                  - Ма, що те е страх!
                  - Ма, куме, страх ме е!
                  - От що, кумичке?
                  - Страх ме е да не ме ебеш!
                  - Алеле, па я съм забравил.
                  Спре коньете и я насеца.
                  - Айде, да не те е толко страх!
                  sigpic

Comment

ооп

Един си вървел по пъто и гледа дедо поп и баба по*падия - седат на чардако и ядат.
                    - Добър ден! - поздравил.- Ама що работите?
                    - Дал ти бог добро, чадо! Ручаме!
                    - Да-да, ручате! Как ли не!
                    - Е, що работиме?
                    - Е па, ебете се!
                    - Не говори така, чедо, грехота е!
                    - Може и грехота да е, ама от тука така се види.
                    Слезне дедо поп да види, а човеко се качил горе и насецал баба попадия.
                    - Я, верно от тука така се види!
                    sigpic

Comment

Един горски фанал катерица у гората, турил я у залупци. Ошел си дома. Жена му била много любопитна и рекъл да я изпита.
                      - Слушай, фанал съм див кур у гората. Да не си смеяла да го отвориш!
                      Едва чекала да излезне, земе залупците, та право при кумицата.
                      - Кумице, ела! Мъжо фанал див кур. Ела да видиме какво е това чудо!
                      Отворили залупците и катерицата се укатери у един орех. Не видели що е.
                      - Алеле, кумице, изпущиме куро! Мойо че ме утепа.
                      - Не бой се, кумачке, че го мамиме!
                      Дигнали литаците.
                      - Пути, пути, пути, на! Ела ми, ела, див куре! Кеф ти моята, кеф ти кумичкината. Ела ни, див куре!

Един си работил магарицата.
                      - Ама що работиш?
                      - Чешам я!
                      - А това отзад, що си й опрел?
                      - Алеле, я па го не видим!

Майка и щерка одили от Ярджиловци за Селищен дол. Гледат покрай пъто умрело едно магаре с надървен кур. Щерката се обърнала към майка си:
                      - Мале, гледай каква трагедия! Магарето умрело, а куро му жив.
                      - Дома е по-голема трагедия - баща ти е жив, а куро му у умрел! - рекла майката.

Една учителка работила у едно село. Една вечер изпущила рейсо и замръкнала при един овчар. Нагостил я що има, а у колибата само две рогожи.
                      - На коя рогожа да легнем? - попитала даскалицата.
                      - На коя и да легнеш се един кур те чека!

Две жени седат и плетат. Отвънка започва да прели*та снег.
                      - Че го забельи!
                      - Че го намаа.
                      - Че го намаа, па че омекне.
                      - Че омекне и че се рашляка.

Един отишъл зет. Дедото му рекъл да го пита за сичко. Една вечер дедото си легнал уморен, а бабата зами*ла съдове. По едно време зето изтърчал от кошарчето, минал покрай бабата и търчи, търчи, та при дедото.
                      - Дедо, решил съм да кецам черка ти. Идем да ви*диш добре ли съм го надървил или да го додървуем.
                      Бабата чула нещо се дума и пита:
                      - Що си вревите?
                      - Те тука зето ме пита дали го е надул убаво или да го додървуе!
                      - Леле, беснику, що разбираш ти от надуен кур! Зетко, друг път мене че питуеш за тия работи.
                      sigpic

Comment

Един ловджия много одил на лов, а нищо не доносил. Жена му почнала да мисли, че оди по невести и почнала да му надумква.
                        - Добре, утре че те водим с мене, да видиш, че нема нищо за стрелба.
                        Одили цел ден, одили и нищо не срещнали. Тръгна*ли да си одат и у един храст нещо мръднало.
                        - Мъжо, стреляй!
                        Бам! Издрънчала строшена стомна. Отишли да видят и гледат един два метра мъж, лежи.
                        - А така, май утепахме човек!
                        - Не си ме утепал. Аз съм дух и добре, че строши стомната, да да ме освободиш. За благодарност кажи три желания да ти изпълним.
                        - Требва да помислим.
                        - Докато мислиш, може ли да фръснем жена ти?
                        - Може!
                        Седнал да мисли, а оня навил жената и я пита:
                        - На колко години е мъжа ти?
                        - На 45.
                        - И още верва, че има духове затворени у стомна?!
                        sigpic

Comment

така несъм се смял отдавна евалата момчета
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

up

Еднъж северо и юго се облагали. Северо рекъл:
                            - Яз мога що е водно да го замръзнем!
                            - Яз па мога да размръзнем що е замръзнало! - ре*къл юго.
                            - Айде да видиме.
                            Фанал северо, та веял, веял и сичко замразил. После фанал да вее юго и сичко да топи.
                            На планината една баба като видела, че се топи целио мраз, турила под гъзо едно парче да го зачува.
                            Собрали се па северо и юго да видат що са направи*ли.
                            - Виде ли как замръзнах сичко!
                            - А ти виде ли как стопих сичко!
                            - Я да видиме.
                            И намерили парчето, що скрила бабата. Юго се ядо*сал.
                            - Да даде Господ никога гъзо да не й се сгрее!
                            От тогаза гъзо на жената се е студен.

Един таков, невишел свет, остарел, а жена не познал. Заумирал. Почнали да се събирал окол него мъже, жени. А он - нема, нема, па каже:
                            - Пи-и. . .
                            Нема, нема:
                            - Пи-и-и. . .
                            Една жена имало, рекла на другите:
                            - Я излезнете, да останеме сами!
                            Они си излезнали, а она се загольи. Он се протегне, фане я отдоле, усмине се и рече:
                            - Пи-и-и. . . !
                            И предал душа. Видел пи.

Един поп цаньил момок да му пасе коньите. Един път момоко дошъл у поповио двор и седнал на трупнико. На*пекло го слънцето и почнал да се протега. Вишла го по*падията и питала дедо поп:
                            - Ма, що работи момоко? Какво е това протеганье?
                            - А, сака му се!
                            Запазила това попадията. Минало се време и рекла на дедо поп:
                            - Дедо попе, омесила съм баница и че носим на мо*моко да апне, докато е жешка!
                            - Добре, добре, ама гледай да се върнеш за вечера!- и се сетил защо е тоя зор.
                            Тръгнала попадията, а дедо поп куснал една лъжица рициново масло, качи се на коньо и я претече.
                            - Я, момко! Че однш да ми донесеш е от онова кладенче студена вода!
                            Отишел момоко. а дедо поп се соблече и се мушне у завивките. Те ти, иде попадията. Почнал да се изтега отдоле и да стенье.
                            - Сега, сега, синко! - и се мушне и она под завивките.
                            А попо ка го подкара рациновото масло се я усере.
                            - У беснико бесен!
                            Рипне попадията и беж дома. Дедо поп с коньо я пре-тече.
                            - Айде, бабо, айде да вечераме!
                            - А-а, не ме закачай, така съм се уморила, че се за*мием и че легам. Вечерай сам!
                            Минало време. Момоко па дошел, седнал на трутшико слънцето го напекло и почнал да се протега.
                            - Що ли сака тоя момок? - попитал попо.
                            - Що сака? Сере му се! - рекла попадията.

Един баща със щерка си закъсали у едно село. Оти*шли у поповата къща. Помолили се. Поканили ги. Попо имал убав син и он като видел щерката му, се приискало от нея. Апнали, пийнали и сино пита:
                            - Тате, ама как че е за спанье?
                            Попо заразпределял:
                            - Ние с баба попадия заедно, а на другио креват ба*щата. Вие с момата на третио креват, ама че туриме ед*на дъска между вас.
                            - Да не направиме беля? - обадил се бащата.
                            - Сакън! Дъската защо е!
                            Преди да легнат, бащата казал на щерката: какво и да говори момчето, да казва „Така не бива!" Легнали си. Сутринта благодарили и си тръгнали.
                            - Е, какво, щерко? - пита бащата.
                            - Какво! От твоите „не бива", цела нощ ми го наби*ва! Пита ме: редно ли е двама да лежа, а да ги дели дъс*ка. Не бива, рекох, и я манахме. Бива ли, ме пита, двама млади заедно да спат и да се не цунат? Не бива! Цунаме се. Бива ли, двама млади да се цунат, па да не се ебат?
                            Не бива! И така цела нощ.

Един фанал една невеста и я навальил у царевиците и вече да го турил, а она пита:
                            - Кой ти каза да го туриш?
                            - Е, що, сега, да го вадим ли!
                            - Не съм казала да го вадиш, ама кой ти каза да го тураш!

Един старец си загубил бабичката. Нашел си друга. Отвел я дома и почнал да и показуе: те тука е сиреньето, те тука е брашното, те тука е пиперо. Залегали си вечер*та.
                            - Айде, бабо, соблачи се!
                            - Срам ме е, дедо.
                            - Айде, бабо!
                            - Срам ме е! Немам вуна по пичката.
                            - Ти легни! Докато ти покара вуна, ега ми стане куро!

Един офицер си имал булче и много му се радвал.
                            - Много убаво пиче! Само да мога да го позлатим, че го позлатим!
                            Един път офицеро отива на маневри. Адютанто се преправил и край тех почнал:
                            - Позлатуем, позлатуем!
                            Невестата излезнала.
                            - Какво позлатуеш?
                            - Позлатуем путки!
                            - Моя мъж много иска и ако можеш, ела да я позлатиш!
                            - Легай, най-напред - да я изпильим!
                            А на нея като и аресало, не му дала да я позлатуе, а само да пильи.

Две сестри си върват и гледат едно магаре го спущило доземи.
                            - Како, а да си го поделиме! -
                            - А-а, не! Сакън! Како съм ядосана с никого нищо не делим!

Приживе един много обичал да пощипнуе жена си между краката. Умрел. Ошла жената на износенье, клек*нала да нареди гробо и сламка я убоде.
                            - У-у, беснико, умре, а адето си не остави!

Един старец отишел у планината. Вишел две овчар*чето и ги пита:
                            - За вас нема ли жени, та се сте тука?
                            - Що е това жени? - питали.
                            - Значи не знаете оная работа къде се тура?
                            - Къде?
                            Земал старецо две дъсчета, пробил им по една дупка и рекъл:
                            - Те тука че увирате куретата!
                            Минало се време и пак отишел у планината. Гледа само едно овчарче.
                            - Къде ти е другаро?
                            - Изгоних го! Фанах го на моето дъсче.
                            sigpic

Comment

Един трънчанин отива при доктор.
                              - Докторе, ноге ми се тресу! - оплаква се.
                              - И на мене! Ама женски.

Жени се разправяли кое животно се дере най-труд*но. Едната рекла:
                              - Я съм слушала пор да се дере най-трудно!
                              - Море,- рекла втората - казували са ми лисица да се дере най-трудно.
                              Една баба ги слушала, слушала, па рекла:
                              - Жени, да знаете най-трудно се дере кур. Я на мойо старец го дерем четиресе годин и съм одрала само гла*вата!

Трънчанин отишел на работа в София и отишел на театър. Примочало му се и вместо у мъжкия влезнал у женскио клозет, а вътре невеста.
                              - Не те е срам! Тука е за жени!
                              - Па това що държим у ръце да не е за мъже!

Един се оженил за една, ама бил слаб като комар, а она била бая яка. Вечерта си легнали. Бре въртел се, бре мушил - не може да намери сливако. Станал вир вода, па рекъл:
                              - Жено, пръдни, да се ориентирам!

Един бил много мераклия на една. Добре, ама она немала вуна по путката. Легнали. Он попипнал,
                              - Алеле, ма ти немаш вуна!
                              - Ти нали си дошъл да ебеш, а не да предеш!

На един му требвали пари. Отишел при бая:
                              - Що че заложиш?
                              - Жената!
                              Минало време. Спечелил пари човеко и си иска же*ната.
                              - Добре! Ако си я познаеш!
                              Вързали му очите и наредил неколко невести. Познал я.
                              - Как стана тая работа?
                              - Се ми е надървен. Като стигнах до моята - падна. Он познава.

Един се фальи:
                              - Много съм заякнал нещо у ръцете. Преди не можех да го скършим, а сега го свивам насекъде!

На една умрел мъжо и жената реди:
                              - Леле, Кире, Кире, преди като се върнеш от лов я се скрием зад вратата и речем: Бау!
                              А ти:
                              - Ту да ебем тая мечка!
                              - Сега кой че ебе мечката Кире-е!

Две жени се разправяли, че мъдите на техните мъже са ладни. Трета ги слушала така и на другио ден дошла посинена.
                              - Що така? – питали двете.
                              - Що! Пипнах мойо, а мъдите му жешки. Питах що неговите са жешки, а на вашите мъже са ладни и ме преби.

Старец фанал едно младо и вика:
                              - Дигай нодзе деде, дигай! Още дигай!
                              - Ама!?
                              - Нема ама!Аз нема да го укаруем, а че го спущам!

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                                Трънчанин отишел на работа в София и отишел на театър. Примочало му се и вместо у мъжкия влезнал у женскио клозет, а вътре невеста.
                                - Не те е срам! Тука е за жени!
                                - Па това що държим у ръце да не е за мъже!
                                Пхахахах, тва е яко
                                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                                X